Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Right at Home Zorg & Thuisservice

Franchiseformule Right at Home heeft meer dan 500 franchisenemers verspreid over vijf continenten en zijn franchisegever op het gebied van thuiszorg en –ondersteuning. Right at Home is sinds dit jaar actief in Nederland en zoekt verschillende franchisenemers!

“In de komende jaren neemt de omvang van de zorgsector verder toe als gevolg van vergrijzing en toenemende welvaart. Ouderen blijven vaker en langer thuis wonen en willen daar de zorg krijgen die nodig is. De Right at Home franchiseformule biedt de hoge kwaliteit zorg en ondersteuning om dat mogelijk te maken. Ons businessmodel wijkt af van de reguliere thuiszorg en thuiszorgorganisaties. De client staat centraal en de zorg wordt afgestemd op de persoonlijke wensen en specifieke behoeften. Wij willen de juiste mensen zijn die de juiste dingen doen om de juiste redenen en op de juiste wijze”, aldus Peter van de Burgt, Right at Home.

Right at Home zoekt ondernemers!

Right at Home is op zoek naar franchisenemers die begaan zijn met ouderen en een passie hebben voor het ondernemerschap. Bij Right at Home hoef je niet over zorgervaring te beschikken. De formule ondersteunt u volledig. Als startende ondernemer ontvangt u een uitgebreide training en ondersteuning op alle aspecten van de bedrijfsvoering zoals zorgverlening, acquisitie, compliance, marketing, werving en selectie en financiering.

Is je interesse gewekt na het lezen van dit bericht? Klik hier voor meer informatie!

×