Nieuw op de site: Rotsvast verhuur & vastgoedmakelaardij

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Rotsvast

Rotsvast Coöperatief is al meer dan 25 jaar bewezen landelijk opererende organisatie van zelfstandige professionele woningverhuurmakelaars en beheerders. Rotsvast is een van de grootste woning verhuur & beheer bureau van Nederland. Een organisatie waar kwaliteit, vakkennis, service en ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Basis achter de formule is de website met meer dan 2.400.000 bezoekers per jaar.

Het bedrijf is een coöperatieve vereniging van ondernemers gespecialiseerd in huur, verhuur en beheer van woonruimte. Rotsvast biedt een uitgebreid aanbod van huurwoningen, zowel kaal, gestoffeerd als ook gemeubileerd in alle (huur)prijsklassen. Ook kunt u inspelen op de markt van koop-verkoop en vooral ook op aankoopbegeleiding. Het bedrijf profileert zich als een professionele organisatie waarbij betrouwbaar, deskundig, efficiënt, kwaliteit en service de sleutelwoorden zijn.

“Vanwege de toenemende vraag uit de markt zijn wij op zoek naar ondernemende ondernemers verhuurmakelaars die, onder licentie van Rotsvast, mee willen delen in ons succes”, aldus bestuurslid Michiel Kraaijeveld. “Ervaring in het vastgoed is natuurlijk een pre, belangrijkste is liefde voor het vak en de wil om de klant zo goed mogelijk te helpen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise