Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Sales Improvement Group

Sales Improvement Group zorgt voor het verhogen van verkoopresultaat.  De dienst richt zich op het analyseren en inrichten van salesorganisaties en het op het allerhoogste niveau trainen van de vaardigheden van salesmensen en hun managers. De franchiseformule is op zoek naar nieuwe Sales Improvers en Sales Trainers

Sales Improvement Group Franchise

De franchiseformule is ontwikkeld om actieve ondernemers die in deze formule willen werken optimale opleiding, coaching en ondersteuning te geven om een kwalitatief hoogwaardige Sales Improver of Sales (Management) Trainer te zijn en op basis van deze werkzaamheden een rendabele franchisepraktijk op te bouwen.

SPACE Concept

In 2003 ontwikkelde Sales Improvement Group een nieuwe werkwijze om verkoopresultaten bij bedrijven te kunnen optimaliseren. Sinds de introductie in 2004 is het SPACE Concept® een succes in de markt.

De methodiek is volledig gericht op een integrale aanpak, waarbij de formule zich focust op het verbeteren van salesstrategieën en dit door te voeren tot het trainen van de gewenste vaardigheden. Dit doet Sales Improvement Group met gespecialiseerde Sales Improvers en Sales Trainers.

Het door Sales Improvement Group zelf ontwikkelde SPACE Concept® bestaat uit vijf fasen: Sales Analyse, Plan van Aanpak, Acties, Coaching en Evaluatie.

Een team van franchisenemers

Sales Improvement Group is ‘gedreven door resultaat’ en wil als leidend zijn op het gebied van verkoopverbetering. De Sales Improvement Professionals hebben verstand van sales en de aansturing van sales en werken met een praktijkgerichte totaalaanpak. De franchiseformule streeft naar een team van bedrijfseconomisch gezonde franchisenemers, die als ambitieuze ondernemers naar de markt als één groep willen acteren. Waarbij hun individuele ontwikkeling voorop staat en hun kwaliteiten en expertise maximaal worden benut.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met een team van meer dan 35 geroutineerde Sales Improvers en Sales Trainers.

×