Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Shell Tankstations

shell
Shell Tankstations is sinds vorige week aangesloten bij www.denationalefranchisegids.nl. Shell zoekt voor diverse locaties in het land franchisenemers. “Een franchisenemer kan drie a vier full service stations exploiteren”, aldus manager operations Audney van Helden.

De nieuwe franchiseondernemers moeten beschikken over prima leidinggevende capaciteiten, organisatie-talent, oog voor service en de wensen van klanten. Van Helden: “Belangrijk is dat de ondernemer door een persoonlijke benadering een relatie opbouwt met de klant. Om dat te bereiken wordt de mogelijkheid geboden om het aanbod in de shop deels een lokaal karakter te geven.”

Automobilisten kunnen bij Shell terecht voor een heel scala aan producten. Snacks, belegde broodjes, frisfranken en in een groot aantal stations worden ook supermarktproducten verkocht. Shell heeft veel geïnvesteerd in de uitbreiding van het producten en serviceaanbod en de kwaliteitsverbetering van de stations. Hierdoor scoren de Shell stations het beste als verkooppunt voor broodjes vergeleken met andere stations.

dinsdag 19 maart 2013.