Nieuw op de site: Specsavers Horen en Zien

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Specsavers heeft zich aangesloten bij Denationalefranchisegids.nl. Specsavers is een optiek- en audicienformule en is wereldwijd marktleider met 1.700+ winkels in tien landen, in zeven landen daarvan is Specsavers ook nationaal de grootste. “In Nederland gaan de zaken ook erg voorspoedig”, aldus recruiter Specsavers Arjen Maarse. “Vandaar dat we voor diverse plaatsen in het land dringend op zoek zijn naar retailpartners.”

In het bedrijfsmodel van Specsavers wordt de winkel gezamenlijk geëxploiteerd door een retailpartner en een optiekparner waarbij de retailondernemer primair verantwoordelijk is voor de commercie: het leveren van topservice, verkoop en aansturen van medewerkers.

Ondernemen in het partnerschap van Specsavers is dus sámen ondernemen. Dat betekent dat je zelfstandig werkt en tegelijkertijd elkaar versterkt door elkaars kwaliteiten te benutten. Als retailpartner bij Specsavers ben je de hele dag met mensen bezig. Samen met je optiekpartner zorg je voor een goedlopende winkel. Je partner richt zich op de technische kant van jullie optiekzaak en is gediplomeerd opticien. Jij staat de hele dag op de werkvloer met je team om de klanten de beste service te bieden. Als opticien partner garandeer je de best mogelijke oogzorg voor elke klant. Professionele oogmetingen en uitstekende service staan voorop. Jij hebt hiervoor je handen vrij doordat je wordt ontzorgd door en optiek en/of audicienpartner.

Geïnteresseerd? Klik hier voor een vrijblijvend informatiepakket.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website