Nieuw op de site: TCS4all

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

TCS4all Franchise
TCS4all is afgeleid van Terrasoverkapping, Carports en Solid screens. TCS4all is specialist in op maat gemaakte terrasoverkappingen, carports, wanden en solidscreens. Het bedrijf is gevestigd in Oosterhout en is ruim vijf jaar actief. TCS4all koopt haar materialen rechtstreeks bij de fabriek in.  Vervolgens worden de onderdelen op maat gemaakt, gepoedercoat en geassembleerd in de werkplaats van TCS.
 
Directeur en franchisegever is Cock de Graaf: “Wij zijn al zes jaar actief met het bedrijf en wij krijgen opdrachten binnen uit het gehele land. De website wordt per jaar door 90.000 mensen bezocht. Dat levert ons zoveel werk op dat we dit alleen niet meer kunnen verwerken. Het gehele proces van offerte, verkoop, inmeten en montage is niet efficiënt omdat allemaal vanuit Oosterhout te doen. Als wij nu een opdracht krijgen uit Alkmaar moeten wij voor de gehele opdracht drie keer 200 kilometer rijden, een lokale franchisenemer hoeft al die kosten en tijd niet te investeren. En natuurlijk is een lokale ondernemer veel beter in staat om de markt te bewerken dan wij. Nu komen bijna alle opdrachten nog binnen via de website.”
 
De franchisenemer doet de verkoop en het inmeten. Vervolgens kan deze er voor kiezen om de montage en plaatsing door het hoofdkantoor te laten doen of dit zelf uit te voeren. “Met vijf opdrachten in de maand verdient de franchisenemer al een mooi ondernemersinkomen. Binnen drie jaar willen we met twaalf vestigingen een landelijke dekking hebben bereikt”, aldus De Graaf.

dinsdag 9 oktober 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.