Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Thexton Armstrong

Thexton_Logo_Dutch_RGB
Sinds deze week is Thexton Armstrong aangesloten bij De Nationale Franchisegids. Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst en cash in ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf. Thexton Armstrong is gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van zelfstandige consultants met een internationaal bewezen concept. De franchiseformule werkt enkel met ervaren generalisten en specialisten met voldoende ondernemersbloed en een hoge mate van interesse in het MKB in Nederland.

Als franchisenemer gaat u in gesprek met ondernemers, om hem of haar op uitdagingen te wijzen en oplossingen te bieden om het bedrijf weer te laten groeien. Om dit te kunnen realiseren, heeft de franchiseformule een speciaal model ontwikkeld dat winstlekkage te lijf gaat: het Winstlekkage-model. Het model focust op acht sleutelgebieden waar ongemerkt geld kan wegvloeien: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezitting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei.

Thexton Armstrong is in 2004 opgericht door David Thexton en momenteel actief in Nederland, Nieuw-Zeeland en Australië en heeft meer dan 100 franchisenemers. Wilt u meer informatie ontvangen over deze franchiseformule? Klik hier voor meer informatie, of vraag nu geheel vrijblijvend informatie aan.