Nieuw op de site: Villa Chocola – Open nu je eigen Villa!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De verzameling blije klanten wordt steeds groter voor Villa Chocola. ‘Villa Chocola is de leukste chocoladewinkel van Nederland; de overtreffende trap in chocola.’ In 2011 startte de formule vanuit deze gedachte met hun eerste eigen vestiging. In 5 jaar tijd opende de formule 4 vestigingen in Enschede, Apeldoorn, Almere en Amstelveen. “Het is onze ambitie om een landelijke spreiding te bereiken in die verzameling Villa-fans”, aldus Riko Zwaving, eigenaar en franchisegever van de franchiseformule.

“Franchise zien we als een goede samenwerkingsvorm om invulling te geven aan die ambitie. We zoeken sterke, enthousiaste ondernemers die oprecht gemotiveerd zijn om zélf onderdeel te worden van het succes. Wij zoeken franchisers die de béste willen zijn, ondernemers die willen winnen en willen scoren. Het motto “it better be good” is de ondernemer op het lijf geschreven.”

Villa Chocola is een bewezen en onderscheidende formule waarmee de ondernemer zijn of haar eigen business kan opbouwen. En dat is volgens Zwaving méér dan het runnen van een winkel. “Ook de zakelijke markt behoort tot de klantenkring en dat kan een behoorlijke bonus betekenen in de inkomen.”

Nieuwsgierig geworden naar de formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.