Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Wav-e for Ladies

Wav-e for Ladies is een franchise concept met de toekomst in resultaatgericht sporten voor alleen vrouwen. Binnenkort opent er een Wav-e for Ladies in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het jonge bedrijf  opent dan hun vierde vestiging, maar het bedrijf wil graag verder expanderen.

Het concept van Wav-e for Ladies verschilt met andere sportaanbieders, omdat de draadloze console zorgt dat de klant volledige vrijheid ervaart tijdens de trainingssessies. Daarbij zorgt het resultaatgerichte trainingssysteem dat de klanten met 15 minuten per week een tastbaar resultaat bereiken.

De trainingsmethode maakt gebruik van elektronische impulsstimulatie (EMS). Door middel van een geavanceerd systeem stuurt het bepaalde spiergroepen aan. Door deze impulsen zal de trainingstijd van 1 uur tot 15 minuten verkort worden. Trainen met Wav-e for Ladies staat gelijk aan drie keer per week, 90 minuten krachttraining op traditionele fitnessapparaten.

Wav-e for Ladies is op dit moment op zoek naar ondernemers door Nederland. Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen.