Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Wayback Burgers

Franchisegever Stefan Boers opende in december 2018 de eerste vestiging van de Amerikaanse succesformule Wayback Burgers in Breda. “Ondanks het grote succes in Amerika wilden we de hele formule eerst grondig in de Nederlandse praktijk brengen alvorens uit te rollen middels franchise. Met franchising komt een grote verantwoordelijkheid. We zijn nu volledig gereed om deze verantwoordelijkheid te dragen, zegt Boers. De ambitie is om de komende 5 jaar 55 zaken te open.

Wayback Burgers is een fast casual formule. Boers: “Wij richten ons op de consument die de kwaliteit van een restaurant zoekt maar niet uren in een restaurant wil zitten”.

Op 19 april jl. startte in Tilburg het eerste bezorgrestaurant van Wayback Burger. “Hiermee hebben we een extra concept toegevoegd aan de formule, waardoor we nu ook tegen een lagere investering een Wayback Burgers kunnen bieden aan franchisenemers.”, aldus Daniëlle Leeman, CCO bij Wayback Burgers Nederland.

In juli 2021 gaan er nog twee franchisenemers hun eigen Wayback Burgers openen. Eén daarvan komt in Winschoten. Het pand in Winschoten is een hoekpand van ongeveer 93 m² met zitplaatsen binnen als buiten zitplaatsen. Deze vestiging wordt ‘hybride’ waarbij zowel instore experience als delivery vanuit dezelfde zaak wordt gedaan. De keuken is ingericht als een bezorgrestaurant. De rest van de zaak ademt de ambiance uit van een full service restaurant zoals Breda. Het andere restaurant opent in Zwolle en is een volwaardig delivery restaurant op 85 vierkante meter. Verder zijn er nog 3 vestigingen met franchisenemers in ontwikkeling.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Wayback Burgers![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×