Nieuw op de site: Young Engineers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Young Engineers maakt gebruik van verrijkingsprogramma’s op basis van edutainment. Hierbij wordt educatie met entertainment gecombineerd. Het zijn techniek- en programmeerlessen voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

“Deze combinatie werkt echt heel goed. Kinderen kijken letterlijk uit om elke week weer bij te leren. Na de succesvolle pilots in Amsterdam en Amstelveen hebben we begin dit jaar Den Haag en begin mei Rotterdam geopend,” aldus franchisegever Koen van der Veldt.

Kinderen die zich aansluiten bij de educatieve community kunnen op een leuke manier alles leren over natuurkunde, rekenkunde, softwareontwikkeling en mechanische bouwkunde.

e² Young Engineers verrijkingsprogramma’s worden wereldwijd erkend. Young Engineers ontving uit handen van ZKH Prins Charles de award ‘Entrepreneur van het Jaar’ van Youth Business International (YBI), een netwerk van internationale non-profit organisaties. De award werd gewonnen vanwege de positieve effecten die met de activiteiten van Young Engineers zijn behaald, de zakelijke performance en het wereldwijde financiële potentieel.

Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.