Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is een franchise organisatie, onderdeel van Roerink Food Family, met 47 winkels door het hele land waar je terecht kunt voor ambachtelijk bereide kazen, aangevuld met noten in allerlei soorten en smaken en een keur aan delicatessen.

Het verhaal van Zuivelhoeve begint in 1981 in een oude klompenschuur. Diane Roerink begint een klein winkeltje, waar ze de ambachtelijke producten verkoopt die haar man Gerjhan zelf met liefde maakt op de boerderij. Met succes, de inwoners van Twekkelo en omstreken weten het winkeltje met de heerlijke zuivel van eigen land te vinden. ‘Reden genoeg om de rest van Nederland kennis te laten maken met de Zuivelhoeve producten!’

Al snel volgt er een tweede winkel in Enschede en zo ontwikkelt Zuivelhoeve zich in de afgelopen 35 jaar tot een bekend merk. Het assortiment van Zuivelhoeve in haar winkels beperkt zich allang niet meer tot de eigengemaakte zuivelproducten, maar is uitgebreid met de lekkerste specialiteiten uit binnen- en buitenland. Zo kun je in de Zuivelhoeve winkels een scala aan o.a. boerenkazen, ambachtelijke worstsoorten, tapas en vers gebrande noten vinden.

“Als familiebedrijf en producent van eerlijke zuivel vindt men dat gezond en genieten samenkomt in met liefde gemaakte producten. Lekker eten is belangrijk voor het welzijn van elk gezin en van vrienden. Om elke dag te kunnen genieten van producten moeten ze eerlijk, natuurlijk en betrouwbaar zijn. De mensen van de Zuivelhoeve geloven dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde is gemaakt met een directe verbinding tot de bron. Eerlijk en toegankelijk, zodat iedereen begrijpt waarom het lekkerder en beter is. Want : “Eerlijk smaakt toch ket lekkerst! “Elke dag genieten van echt waar voor je geld. De Zuivelhoeve lijfspreuk luidt : OORSPRONG – KWALITEIT – GEMAKKELIJK – GENIETEN.” aldus Diane Roerink, directrice winkelbedrijven.

Alle Zuivelhoeve winkels bevinden zich op A1-locaties. De winkels worden gerund door enthousiaste franchisenemers met passie voor het vak. Zuivelhoeve Winkelbedrijven heeft een zeer ambitieuze groeidoelstelling en wil haar naamsbekendheid in Nederland nog groter maken.

Altijd gedroomd van een eigen winkel? Zuivelhoeve is op zoek naar enthousiaste franchisenemers. Ben jij ondernemend, heb je affiniteit met food, heb je verkoopervaring en heb je gastheerschap hoog in het vaandel staan… dan is Zuivelhoeve echt iets voor jou!

×