Nieuw op de website: fit20

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Interview met oprichter Walter Vendel
Wat is fit20?
fit20 is een jonge en ambitieuze franchiseorganisatie die in een aantrekkelijke niche markt op het gebied van  fysieke personal training opereert.  Doelgroep zijn drukbezette mensen van tussen 30 en 55 jaar. Die brengen wij in een persoonlijke intensieve training van slechts 20 minuten per week weer helemaal in conditie.

Waar vind ik de fit20 studio’s?
De afgelopen 5 jaar hebben wij in ons centrum in Nunspeet deze unieke personal trainingsmethode ontwikkeld. Na zeer positieve bevindingen hebben wij de eerste ‘pilot’ in september 2009 in Zwolle in de markt gezet:  fit20, fit in 20 minuten per week. In 2010 zijn in Apeldoorn, Amersfoort, Almere en Deventer studio’s geopend. In 2011 zijn tot nu toe Den Bosch en Arnhem geopend. Vanaf het najaar staan Amsterdam Zuid Oost, Nijmegen en Tilburg in de planning en gaat een eerste studio in Gent in België van start! De studio’s van fit20 bevinden zich op kantoorparken in een verzorgingsgebied vanaf 70.000 inwoners.

En de financiën?
Om te beginnen heb je een startkapitaal nodig van 20.000 euro, het overige deel financiert de bank. Na gemiddeld negen maanden draai je al break even bij 85 leden. Hier is een ondernemersinkomen van 2.000 euro bij inbegrepen vanaf de eerste maand.
 
Wat is jullie groeistrategie?
Wij hebben veel belangstelling van kandidaten. Toch willen we verantwoord groeien, iedere studio moet succesvol zijn, dat is de basis. In 2011 willen wij in totaal 7 studio’s openen en in 2012 12 studio’s. 

Klik hier voor meer informatie over de fit20 formule

dinsdag 7 juni 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.