Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de website: Frozz

02 februari 2013

Frozz - denationalefranchisegids.nl
Op vakantie in de V.S. met haar dochters in 2009 zag Mei-Lin Ang het succes van frozen yoghurt.  Vervolgens volgde zij een ijsopleiding in Italië en bedacht zij met partners haar inmiddels succesvolle en prijzenwinnende retail concept Frozz.

In 2010 opende Frozz als eerste een frozen yoghurt winkel in Amsterdam. Intussen zijn er winkels in Amsterdam (o.a. de Bijenekorf), Amstelveen, Breda, Dordrecht, Maastricht en Utrecht. Frozz biedt frozen yoghurt aan, gemaakt van verse Nederlandse yoghurt met 100% procent natuurlijke ingrediënten. Frozz wordt geserveerd met de lekkerste natuurlijke fruitige, knapperige of zoete toppings. Zoals aardbeien, chocolade, stroopwafel of vers geroosterde nootjes. Dit jaar wil Frozz franchisevestigingen open in de top 10 Nederlandse steden

Frozz Jaarrond
In de winter serveren we Frozz met warme toppings zoals warme bessen-compote of stoofpeertjes, maar ook als een toef op de vers gebakken wafels en pannenkoeken.

Frozz in de zomer/Oodlz in de winter
Ook is er de mogelijkheid in de winter over te stappen naar Oodlz. Binnen dezelfde familie als Frozz, is Oodlz een fast & healthy “creeer je eigen noodle soep” concept van warme bouillon met noodles, vlees, groente, verse kruiden en diverse toppings.De DNA van beide concepten is identiek, ook van Oodlz is verantwoord verwennen, niet cool, maar hot.

dinsdag 29 januari 2013.