Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de website: Handyman

Nieuw op de website van De Nationale Franchise Gids is franchiseformule Handyman. Handyman maakt deel uit van de Elka Pieterman Group, een internationaal georiënteerde groothandel en is gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alles waar in huis een stekker aan zit.

Historie Handyman

Handyman startte in 1974 met een winkel in Breda. Dit was een echte speciaalzaak waar de consument niet alleen onderdelen kon kopen, maar ook een goed advies kreeg om kapotte onderdelen te vervangen. De ‘handjes’ in het logo van Handyman staan nog altijd als symbool voor dat advies op hun reclame-uitingen.

Ondersteuning hoofdkantoor

Het hoofdkantoor is nog steeds te vinden in Breda, daar waar het allemaal begon. Vanuit het hoofdkantoor wordt de franchisenemer ondersteund bij onder andere marketing, klantenservice, inkoop en logistiek. Als franchisenemer bij Handyman krijg je voldoende ruimte voor eigen inbreng in de winkel.

De manier waarop Handyman geleid wordt oogst al vele jaren waardering. Het bedrijf kwam de afgelopen jaren regelmatig voor in de lijstjes van best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf en mocht zich daarmee ‘Best Managed Company’ noemen. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Deloitte en ING.

Klantgerichte benadering Handyman

Bij de aanschaf van onderdelen bij Handyman kan de consument kiezen uit de fysieke winkel of de webshop waar een groot gedeelte van het assortiment aangeboden wordt. Daarbij probeert  Handyman de consumenten op een positieve, persoonlijke en klantgerichte manier te helpen.

Franchisenemers gezocht

Handyman is momenteel met name op zoek naar kandidaten die interesse hebben om bestaande vestigingen over te nemen in:

  • Etten-Leur
  • Meppel

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de Handyman franchiseformule? Klik dan hier voor meer informatie.

×