Nieuw op de website: Snak Appeal

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Snak Appeal Franchise
Snak Appeal werd opgericht in 2008 in Groot-Brittannië als een bedrijf dat geld inzamelt voor goede doelen die zich specifiek richten op kinderen. Met dit doel voor ogen biedt Snak Appeal de mogelijkheid aan potentiële franchisenemers om een eigen bedrijf op te starten.

‘Ik heb dit succesvolle concept uit Engeland gehaald. Zelf ben ik franchisenemer van Snak Appeal en ook in Nederland zien we een geweldige respons overal waar we onze promotiedozen aanbieden. Door middel van franchise willen we Snak Appeal landelijk uitrollen’, aldus Wilco Smits: ‘Op het moment hebben wij alleen in Groot-Brittannië al meer dan 60 franchisenemers. We plaatsen snoep en snacks in werkomgevingen, en bij sportvoorzieningen. Een deel van de winst uit de verkoop van dit snoep wordt gedoneerd aan een goed doel, in Nederland is dat CliniClowns. Dit staat bekend als ‘cause related marketing’. Het idee is dat mensen meer bereid zijn om een product te kopen als een percentage van het geld (royalty’s) naar een goed doel gaat. Hoe meer producten er verkocht worden via de Franchisenemers, hoe meer wij doneren.’

Op dit moment doneert Snak Appeal een half miljoen euro per jaar in Groot-Brittannië & Ierland aan goede doelen. De totale investering voor de franchisenemer bedraagt circa € 9.000.  Dit is investering in voorraden en niet in een franchise fee. Daar werkt Snak Appeal niet mee.

dinsdag 9 oktober 2012.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise