Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Abeos zoekt franchisenemers

Abeos, voorheen bekend als AB Oost, is een formule actief in de uitzendbranche. Heb jij affiniteit met de sectoren AGRI&FOOD en de wens om een eigen uitzendbureau te starten, maar wil je dit niet helemaal alleen doen? Dan is Abeos de aangewezen formule voor jou.

Franchise & Abeos

“Onder de naam Abeos, voorheen AB Oost zijn wij in Oost Nederland al 55 jaar dé partner in flexwerk voor bedrijven in de Agri- en Foodsector. Tevens zijn wij actief in aanpalende sectoren als techniek, industrie, logistiek en grond-/weg- en waterbouw. Momenteel hebben wij 14 eigen vestigingen en behoren wij tot de top 25 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Abeos is bewezen succesvol met haar dienstverlening en nu is het moment gekomen om ook de rest van Nederland met ons kennis te laten maken.”

Zeer complete formule

Wat kun je onder andere verwachten wanneer je je als franchisenemer aansluit bij Abeos?
Backoffice voor verloning, debiteurenbeheer en facturatie, ondersteuning door gespecialiseerde afdelingen op het gebied van marketing, ziekteverzuimbegeleiding en Arbo gerelateerde zaken, Coaching op locatie, ondersteuning bij werving van Europese krachten evenals huisvesting en vervoer en nog veel meer. Natuurlijk is Abeos lid van de ABU en beschikken wij over alle relevante keurmerken en waarborgen noodzakelijk voor de uitzendbranche.

“Bezit jij de eigenschappen: doorzettingsvermogen, mensenkennis en ondernemerschap? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou.” aldus Bas Knol Bruins, Formulemanager Franchise van Abeos.

×