Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op onze website: Gastouderbureau ViaViela

ViaViela richt zich al sinds de oprichting in 2005 op het faciliteren van opvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Het gastouderbureau heeft als doel het verbinden van kinderen, ouders, gastouders, verzorgers en aanstaande groot- en pleegouders.

Geboden ondersteuning

ViaViela heeft verspreid over het land 55 vestigingen met in iedere regio een eigen contactpersoon. Sinds de oprichting hebben de aangesloten gastouders al opvang geboden aan ruim 70.000 kinderen. Door veel persoonlijke begeleiding te bieden en te investeren in de scholing van gastouders wordt de kwaliteit gewaarborgd. Franchisenemers kunnen daarnaast ook gebruik maken van  een gebruiksvriendelijk (online) administratiesysteem, waarin iedere ouder en gastouder een persoonlijke omgeving heeft waarin alle uren, betalingen, jaaropgaven, cursussen en andere belangrijke gegevens direct op te vragen zijn.

Potentiële franchisenemer worden zorgvuldig begeleid bij het opzetten van een gastouderbureau. Franchisenemer Rianne Verdonck vertelt: In augustus 2015 kwam ik voor het eerst in contact met ViaViela. Een fijn kennismakingstraject, met allerlei gesprekken, waarbij ik stapsgewijs ben meegenomen en voorbereid op het franchisenemerschap bij ViaViela. Dit voelde goed en toen heb ik besloten om de sprong in het diepe te wagen en te starten als franchisenemer in de regio Breda.”

“Er worden diverse workshops aangeboden voor de vestigingen en zo nodig advies en begeleiding op maat. Op deze manier blijft het gastouderbureau ook voor mijzelf interessant en leerzaam om voor te werken. Het contact met mede collega’s verloopt prettig en het is fijn te kunnen sparren op niveau,” zo vertelt Joëlle Bijl, franchisenemer regio Leiden.

Dagelijkse werzaamheden bij ViaViela

Een vestiging van ViaViela bestaat uit een netwerk van 50 tot 200 gastouders die samen zo’n 100 tot 800 kinderen opvangen.  Als franchisenemer verzorg jij het contact tussen alle opvangrelaties. Je hebt dagelijks contact met gastouders en vraagouders. Je brengt ze bij elkaar, beantwoordt vragen en sluit nieuwe overeenkomsten af. Ook ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe gastouders en vraagouders.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de franchiseformule van ViaViela? Klik dan hier voor meer informatie.

×