Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw restaurant: De Beren Den Haag – Ypenburg opent haar deuren

De Beren restaurants Den Haag – Ypenburg opent, na een flinke verbouwing, de deuren in het gebouw van Pathé Ypenburg. De eigenaren Dobias en Mariëlle Hoogervorst zijn geen onbekenden in het vak, het duo heeft altijd al eigen ondernemingen gehad. Zij willen met het nieuwe restaurant zorgen dat de gast centraal staat.

Een plek voor ontspanning

Het restaurant heeft een modere, eigentijdse uitstraling, waarbij de bar een prominente plek heeft gekregen. “Omdat we mensen willen verwelkomen om samen een lekkere borrel te drinken na een lange dag,” vertelt Mariëlle. De bar nodigt ook uit, om voor -of na afloop van een film bij de naastgelegen Pathé, een drankje te komen doen.

“Of het nu gaat om uitgebreid tafelen, een kopje koffie met gebak óf een drankje aan de bar. Voor echt elk moment van de dag kan je bij ons terecht. We zijn dan ook ontzettend trots op de opening van De Beren Den Haag – Ypenburg. Ons doel? Gasten in de watten leggen en een leuke en fijne ambiance te creëren, zeker omdat er in de buurt nog geen andere horeca is”, benadrukt Mariëlle Hoogervorst.

Twee doorgewinterde ondernemers

Dobias en Mariëlle hebben altijd eigen ondernemingen in andere branches gehad. Maar door een gedeelde passie om echte connecties te maken met gasten, besloten ze om de horeca in te duiken. Ypenburg was vanzelfsprekend de plek van de nieuwe onderneming, het stel woont er al ruim twintig jaar en hebben een sterke binding met de buurt. “Voor ons is ondernemen meer dan alleen het runnen van een bedrijf; het is onze manier om met mensen bezig te zijn, en dat vinden we het allerleukste,” aldus Dobias Hoogervorst.

De Beren: al 40 jaar een begrip

Wat ooit in 1984 begon als een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is nu uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende horecaformules van Nederland. Met ruim 48 restaurants en 32 bezorgrestaurants door heel het land verspreid, voorziet het De Beren concern haar gasten sinds jaar en dag van smakelijke gerechten en een gastvrije beleving. Waar de gasten van Dobias en Mariëlle kunnen kiezen uit een tal van vlees-, vis- en vega(n) gerechten.

 

Ontvang gratis meer informatie over De Beren restaurants

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Beren restaurants

×