Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: Samenwerking met Daisy’s Ice Coffee and More

Daisy’s Ice, Coffee & More biedt ambachtelijk en vers schepijs, in een breed assortiment van smaken, koffie- en theespecialiteiten, diverse soorten fruitsmoothies en ijskoffies. De franchiseformule is daarbij op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Ijssalon Daisy’s

Daisy’s is een full-franchiseformule (ook wel hard franchise genoemd), die de ondernemer in de gelegenheid stelt om zelf het ijs te bereiden volgens een authentiek recept, met eersteklas ingrediënten, in originele Italiaanse ijsmachines. De ondernemer kan het ijs dagelijks vers bereiden en dat is juist wat van cruciaal belang is voor de maximale vers beleving.

“Zonnig weer of niet, iedereen wil wel smullen van ambachtelijk en vers schepijs, sublieme koffie of thee-specialiteiten, een smoothie van diverse fruitsoorten of een lekkere ijskoffie”, verklaart Daisy’s eigenaar John Buiting.

Het onderscheidend vermogen

De ijssalons van Daisy’s hebben een Amerikaanse uitstraling in plaats van de bekende Italiaanse ijssalon. Tevens biedt de franchiseformule een assortiment wat breed, maar toch ijs-gerelateerd is. De franchiseformule noemt de service van de ijssalons vriendelijker en meer klantgericht dan gewoonlijk. Verder wordt het ijs van Daisy’s wordt ‘gespateld’ in plaats van geschept.

Daisy’s franchise

De franchiseformule is op zoek naar toegewijde ondernemers, die een flinke portie doorzettingsvermogen bezitten, met een passie voor ijs, maar bovenal ook voor gasten. Het is belangrijk dat de aspirant-franchisenemer niet bang is om hard te werken en met behulp van een fris team van medewerkers een sfeervolle ijssalon wil runnen.

“Daisy’s heeft al 10 jaar ervaring in het met veel succes managen van ijssalons. Wij bieden je door middel van franchise de kans om zelf te ondernemen binnen een huiselijk concept. Je wordt grondig geschoold en je krijgt advies op verschillende facetten bij het opstarten van je eigen bedrijf”, aldus de eigenaar.

×