Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: Samenwerking met Exact

03 januari 2020
Exact ondersteunt ambitieuze bedrijven en heeft jarenlange ervaring met passende oplossingen om zakelijke cijfers te beheren. Wie met Exact werkt, houdt tijd over. Ondernemingen hebben grip op alle bedrijfsprocessen. Dit betekent, tijd voor nieuwe plannen, creativiteit en het overhouden van tijd voor het ondernemerschap.

Exact software voor Franchiseorganisaties

Duizenden bedrijven in meer dan 100 landen vertrouwen op Exact software voor hun bedrijfscijfers. Exact zet kunstmatige intelligentie en machine learning in om efficiency en effectiviteit van de bedrijfsadministratie steeds verder te verbeteren. Exact wil dat bedrijven optimaal profiteren van de kracht van Al. (Artficial Intelligence of Kunstmatige Intelligentie)

Exact werkt aan een toekomst waarin data-invoer geautomatiseerd is en bedrijven tijdsbesparing realiseren door een aanzienlijke reductie van administratieve handelingen. Door gebruik te maken van technologieën zoals machine learning, kunstmatige intelligentie, internet of things en big data, zorgt Exact voor gedetailleerd inzicht in resultaten. Zo kunnen bedrijven weloverwogen beslissingen maken en zoveel mogelijk tijd besteden aan hun corebusiness’

“De groei van de formule en ondernemerschap is de core business van een franchiseorganisatie. Er doen zich continu veranderingen voor binnen de franchisesector en dat vraagt om een sterk fundament waar je op cijfers kan sturen en aan je succes kunt bouwen. Samenhang in het gebruik van systemen, processen en het uitwisselen van data zorgt voor een gestroomlijnd administratief proces wat de informatievoorziening tussen franchisegever en franchisenemer kan versterken”, vertelt Stéphanie Sylla, Senior Partner Manager van Exact.

Een aanbod voor Franchiseorganisaties

Exact is marktleider in de financiële en bedrijfssoftware en heeft een aanbod voor franchiseorganisaties. Voor franchiseorganisaties in de startup en scaleup fase biedt Exact een uniek groeiplan. Exact trekt samen op met organisaties ter ondersteuning voor het behalen van hun doelstellingen. Voor franchiseorganisaties in de flow fase heeft Exact een uitgebreid dienstverleningspakket beschikbaar welke bestaat uit onderdelen als organisatie specifieke producttrainingen, demo’s op locatie en inspirerende kennissessies.

Wat heeft Exact te bieden?

De financiële software van Exact is het hart van elke onderneming. Samen met 1.400 specialisten helpt Exact meer dan 400.000 bedrijven met hun zakelijke cijfers. Daarmee sturen ze op cijfers en runnen ze succesvol hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Elke franchiseorganisatie heeft zijn eigen achtergrond, actualiteiten en kernactiviteiten. De software van Exact biedt de basis van alle activiteiten binnen de organisatie en sluit volledig aan bij organisatie en franchiseformule.

×