Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: Schoolfruit.nl op zoek naar ondernemers

Schoolfruit.nl is een franchiseformule die in heel Nederland gezonde snacks in de vorm van groente en fruit levert aan basisscholen. De missie van Schoolfruit.nl is kinderen zich gezond en energiek laten voelen. De franchiseformule is daarbij op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Op de basisschool leert ieder kind lezen, rekenen en schrijven door te doen, vaardigheden worden aangeleerd om de eerste stappen te zetten naar een leuk leven. Schoolfruit.nl heeft de visie dat (ook bevestigd door wetenschappelijk onderzoek) wanneer kinderen op jonge leeftijd regelmatig gezonde producten consumeren zij dit in de toekomst blijven doen.

Uit de meest recente onderzoeken blijkt bovendien dat leerlingen die gezonder eten, minder pestgedrag vertonen en beter presteren. Wat Schoolfruit.nl betreft dus een ‘must’ om meer kinderen in Nederland toegang te geven tot gezonde voeding, te beginnen met het klassikaal nuttigen van schoolfruit.

Schoolfruit.nl franchise

Om de doelstellingen voor komende jaren te realiseren is Schoolfruit.nl op zoek naar ondernemende mensen die de missie willen helpen uitdragen om meer kinderen gezonde voeding te laten consumeren.

Schoolfruit.nl zorgt voor ondersteuning bij online activiteiten, administratie, facturatie, marketingmaterialen, landelijke marketingactiviteiten en productinnovaties. Vanzelfsprekend wordt collectieve inkoop van fruit en de logistiek door Schoolfruit.nl georganiseerd.

De franchisenemer kan zich dus helemaal focussen op het infomeren, enthousiasmeren en activeren van betrokken scholen (en andere partijen) in zijn exclusieve verzorgingsgebied. Daarnaast genereert Schoolfruit.nl jaarlijks honderden leads welke worden opgevolgd door de regionale franchisenemer.

De aspirant-franchisenemer kan professionele begeleiding verwachten bij het opstellen van een businessplan en ondersteuning bij ondernemersvraagstukken. Samen met de overige franchisenemers uit andere regio’s krijgt de aspirant-franchisenemer een professioneel platform voor kennis- en ervaringsoverdracht. CRM en boekhoudsystemen worden gefaciliteerd.

Waarom franchiseondernemer worden?

De aspirant-franchisenemer wilt succesvol zijn in werk dat ‘er toe doet’. Tevens geeft flexibel werken tijdens schooltijden binnen een duidelijke formule een goed gevoel door een inkomen te verdienen voor de missie: gezonde kinderen. Ook wilt de aspirant-franchisenemer profiteren van een professionele omgeving en collega’s die helpen vooruit te komen in de wereld van zelf ondernemen. Verder profiteert de aspirant-franchisenemer van de jarenlange ervaring en voorsprong in de markt van Schoolfruit.nl.

×