Nieuw: Sandwich Things

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Naast mode is franchiseformule Sandwich ook gestart met een interieurcollectie: Sandwich Things. Groeiende interesse van vrouwen in lifestyle-artikelen zorgde ervoor dat Sandwich een collectie is gestart die perfect aansluit op hun aanbod van kleding. Het bestaat uit borden, kommetjes, kopjes, kaarshouders, kaarsen, servetten, vaasjes en kussens. Alles om je huis en leven meer kleur te geven.

Met de huidige slogan “Better Together” wil Sandwich dat iedereen het vriendelijke warme gevoel ervaart, zowel in de winkel als thuis op de bank met familie of vrienden. Deze collectie ligt nu al een tijdje in de winkels, maar sluit perfect aan bij het nieuwe concept van Sandwich namelijk de warme ambiance.

Onlangs heeft Sandwich haar eerste winkel in Canada geopend. Sandwich is erg bekend in Canada, het merk is bij 350 verschillende retailers verkrijgbaar maar er was nog geen eigen vestiging. Met de komst van de vestiging wilt Sandwich de aanwezigheid van het merk versterken. Sandwich is onderdeel van het in Amsterdam gevestigde Veldhoven Studio, zusterformules zijn DEPT en Turnover.

Sandwich behoort tot de snelgroeiende kledingmerken van het moment. Sandwich wil binnen Nederland meer uitbreiden. Om deze groei te realiseren zijn zij op zoek naar nieuwe ondernemers die openstaan voor een nieuwe uitdaging. Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.