Subway opent nieuw restaurant met drive-thru

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ondernemer Robert Metz heeft op woensdag 14 december jl. een Subway restaurant met drive-thru geopend. Metz vond de drukke locatie aan de Thorbeckeweg nabij Oostzaan de juiste plek om te om uit te breiden. “We zijn een groot bedrijf aan het worden”, aldus Metz.

“Hier rijden dagelijks circa 36.000 auto’s langs. Onder deze automobilisten zijn ongetwijfeld fans van onze Subs. Zij rijden zo door de drive-thru voor een Sub ‘to go’, of ze parkeren om in ons restaurant van een versbereide Sub te genieten”, aldus Metz.

Metz, die al eerder Subway vestigingen opende in Lelystad, Almere, Amersfoort en Nieuwegein, heeft zijn ambities waargemaakt. “Met inmiddels zes vestigingen zijn we een groot bedrijf aan het worden. Dat biedt alleen maar voordelen. We hebben personeel meer te bieden. Voor goede medewerkers hebben we meer mogelijkheden voor opleiding en er zijn meer doorgroeimogelijkheden.”

De nieuwe vestiging van Subway is op werkdagen van 7.00 tot 23.00 uur open en in het weekend van 10.00 tot 23.00 uur. In het restaurant is plek voor 40 gasten. In de lente wil Metz uitbreiden met 30 plekken op het terras.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website