Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: ’t Zusje Overdag

Onlangs is ‘t Zusje gestart met een nieuw concept, namelijk:’t Zusje Overdag. ’t Zusje staat al bekend om het avondvullend bourgondisch genieten, daarnaast biedt ’t Zusje gasten nu de mogelijkheid voor de lunch, het koffiemoment in de middag en de borrel.

’t Zusje overdag

Tussen 12.00 en 16.00 is het mogelijk om verschillende voor-, hoofd- en nagerechten te bestellen van een speciale menukaart.
Tijdens ’t Zusje Overdag bepalen gasten zelf hoe uitgebreid ze willen genieten. Een rondje zoetige desserts bij de koffie of toch liever een uitgebreidere lunch. In tegenstelling tot het avondconcept waar gasten voor een vast bedrag de hele avond kunnen genieten, betaalt men namelijk per ronde van twee gerechten een bedrag van €7,60.
Op zondag 9 april, eerste paasdag is het concept landelijk gelanceerd. Alle Zusjes zijn nu op zaterdag, zondag en feestdagen overdag geopend voor gasten. Bij een aantal vestigingen is het mogelijk om doordeweeks te reserveren voor ’t Zusje Overdag. Een volledig overzicht is te vinden op de website van ’t Zusje.

Over ’t Zusje

Bij ’t Zusje draait alles om de totaalbeleving. Mensen verrassen en verwennen, dat is wat ’t Zusje het liefste doet. Daarbij vinden zij het belangrijk om in te spelen op persoonlijke wensen. Die totaalbeleving, die zit ‘m niet in de gastvrijheid alleen. Maar bovenal ook in de smaakvolle gerechtjes. ’t Zusje wisselt vier keer per jaar van kaart, zodat ze met de seizoenen mee kunnen bewegen.

‘t Zusje zoekt enthousiaste ondernemers

’t Zusje is voor verschillende regio’s in Nederland op zoek naar enthousiaste ondernemers om ’t Zusje – concept verder uit te dragen. Wil jij meer informatie? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over ’t Zusje

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

’t Zusje

×