Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw te openen: Start jouw eigen Taco Mundo in Oss!

Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de Taco Mundo formule? Dit is je kans! Taco Mundo is namelijk op zoek naar een ondernemer voor een nieuw te openen winkel in Oss. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Taco Mundo

Taco Mundo is de landelijke formule van Mexicaanse bezorgrestaurants en bestaat inmiddels 20 jaar. Met een uitgebreid assortiment van onder meer Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos, is Taco Mundo met haar 36 winkels marktleider in het Mexicaanse segment van maaltijdbezorging.

Vanwege de sterke vraag heeft de keten als doelstelling om het aantal winkels landelijk binnen 3 jaar te verdubbelen naar 60 winkels. Het werken met verse ingrediënten staat centraal bij Taco Mundo. Een derde van de omzet wordt gerealiseerd door vegetarische gerechten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel: verpakkingen zijn recyclebaar en de bezorging wordt uitgevoerd met elektrisch vervoer.

Oss

Oss, een stad in het gezellige Noord-Brabant. Die Brabantse gezelligheid tref je in de gemeente Oss op veel verschillende manieren wanneer je in de stad of door de vestingstadjes loopt, een struinwandeling maakt, een theater of evenement bezoekt. Naast de gezellige binnenstad heb je daaromheen sprookjesachtige middeleeuwse stadjes, volle terrassen en bijzondere winkeltjes. Wil je meer de natuur opzoeken heb je gevarieerde landschappen met bos, heide, zandverstuivingen, polders en een kilometerslange Maasdijk. De stad biedt alles voor een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, jong en oud.

De gemeente Oss telt 92.517 inwoners en speelt een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. Ook kent Oss grote evenementen zoals fantastival en natuurlijk carnaval die jaarlijks vele bezoekers trekken. Daarnaast is ondernemen is Oss aantrekkelijk door de centrale ligging in Nederland, een aantrekkelijk dynamisch centrum en een maakstad van oudsher met veel bedrijvigheid.

Al met al Oss is een bruisende stad, voor ieder wat wils, die jij nu samen met ons kunt verrijken met een Taco Mundo vestiging. De stad biedt veel potentie door de diversiteit. Ben jij de ondernemer die de Mexicaanse keuken in Oss gaat introduceren én populair gaat maken met de focus op bezorging aan huis?

Waarom Taco Mundo?

Franchisen bij Taco Mundo is écht ondernemen en biedt veel voordelen. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.

5 redenen om je eigen Taco Mundo te beginnen:
  1. Bewezen formule
  2. De Mexicaanse keuken is hot
  3. Maaltijdbezorging is en blijft booming
  4. Verse gezonde gerechten
  5. Inspelen op de nieuwste trends
Benodigde Investering

Als franchisenemer draag je zorg voor de investering die nodig is om jouw Taco Mundo winkel te realiseren. De investering bedraagt gemiddeld € 170.000, ex btw waarvan je € 50.000, zelf inbrengt aan eigen middelen.

Stappenplan

Taco Mundo hanteert een praktisch stappenplan ten behoeve van de opening van je eigen Taco Mundo winkel en biedt per stap adequate ondersteuning aan de kandidaat franchiseondernemer. De doorlooptijd tussen eerste kennismaking en de opening van een nieuwe winkel ligt gemiddeld op 6 maanden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Taco Mundo te starten? Laat deze unieke kans je niet voorbijgaan en vul het aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!

Ontvang gratis meer informatie over Taco Mundo

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Taco Mundo