Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw totaalconcept Nu Wonen

­U heeft vast uit verschillende hoeken al gehoord dat de woningmarkt weer aantrekt. Een goede ontwikkeling, maar dat zorgt wel voor hoge restschulden. Franchiseformule Nu Wonen wil dit voor haar klanten voorkomen door een nieuw totaalconcept te introduceren; ‘Alles onder 1 dak’.

Zodra de woning in de verkoop gedaan wordt, biedt Nu Wonen ook de mogelijkheid de woning voor de klant te verhuren. Zo kampt de klant niet met dubbele woonlasten en heeft de klant langer de tijd de juiste koper te vinden. Wanneer het huis eenmaal verkocht wordt, zal Nu Wonen ook zorg dragen voor een nieuwe woning voor de huurder. Alles dus onder 1 dak geregeld bij de franchiseformule.

Robert Blonk, DGA Nu Wonen: ‘’ Momenteel draaien de Nu Wonen teams dikke overuren om de massale aanvragen voor zowel verhuur als verkoop te kunnen verwerken, want onze potentiële klanten kunnen door hun dubbele woonlasten niet op vakantie.”

Het concept lijkt een succes te zijn, daar het Nu Wonen team zo druk is met alle aanvragen. Wilt u ook onderdeel uitmaken en dit concept als makelaar kunnen aanbieden? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan bij Nu Wonen.