Nieuw winkelautomatiseringssysteem voor Hubo & Multimate

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

multimate DGN retail

Bij DGN retail zijn drie ondernemers gestart met ASPOS, een nieuw winkelautomatiseringssysteem. De gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en lagere servicekosten zijn een aantal pluspunten van het nieuwe systeem. “De pilot verloopt tot op heden succesvol”, aldus Jack Zwager, verantwoordelijke voor Finance en ICT bij DGN retail. Vanaf januari 2017 zal de uitrol plaatsvinden naar de overige ondernemers van de Doe-Het-Zelf formules Hubo en Multimate.

“Het systeem waarmee onze ondernemers werken, voldoet niet meer aan de huidige eisen. Bovendien zetten we sterk in op omnichannel retailen waarin off- en online samengaan. We hebben de afweging gemaakt of we opnieuw moesten investeren in ons systeem, of dat we beter op zoek konden gaan naar een nieuwe oplossing voor de langere termijn. Uiteindelijk heeft DGN retail gekozen voor het systeem van Valk Solutions uit Montfoort”, aldus Zwager

Vanaf afgelopen zomer vinden er pilots van het nieuwe systeem plaats. John Theelen, franchisenemer Hubo Velden licht toe: “De samenwerking met Valk Solutions verloopt heel positief. Het sterke van ASPOS vind ik dat er vanuit de winkelvloer gedacht wordt. Er is écht geïnventariseerd wat wij als ondernemers willen en waar onze prioriteiten liggen. We werken sinds vorige week met het nieuwe kassa- en backoffice systeem en dat bevalt uitstekend, net als de begeleiding en ondersteuning van Valk Solutions. Onze zaterdaghulp had het kassasysteem snel onder de knie, het is laagdrempelig en transparant. Sterk punt vind ik ook, dat je er als ondernemer je lokale inkleuring aan kunt geven.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.