Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw winkelformat van Pearle nu ook in Roosendaal

Vandaag opent Daniël van den Heuvel, franchisenemer van Pearle Opticiens in Roosendaal zijn winkel aan het Roselaarplein. De winkel is verbouwd volgens het nieuwste concept dat is ontwikkeld door moedermaatschappij EssilorLuxottica. In deze nieuwe winkel worden de bestaande collecties en de laatste collectie merkmonturen overzichtelijk gepresenteerd. Het Italiaanse ontwerp van deze winkel toont een warme uitstraling door het gebruik van kleur en natuurlijke materialen.

Pearle Opticiens heeft zowel eigen als franchise winkels. De winkel in Roosendaal van franchisenemer Daniël van den Heuvel, is de eerste franchise winkel die volgens dit concept is verbouwd. Zijn visie op ondernemerschap heeft hem doen beslissen om te gaan voor deze uitgebreide verbouwing van zijn winkel.

Vernieuwd en vertrouwd

“Als ondernemer is het belangrijk dat je open staat voor vernieuwing en ontwikkeling. Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik bij Pearle Opticiens de eerste ondernemer ben die zijn winkel heeft laten verbouwen volgens het nieuwe concept” vertelt Daniël van den Heuvel. “De winkel is overzichtelijk en ruim opgezet waardoor nieuwe concepten en presentaties zoals die van Transitions (vernieuwde meekleurende glazen) en de verschillende merken waaronder Ray-Ban, Oakley, Vogue en Emporio Armani goed tot hun recht komen. De winkel is op de toekomst voorbereid en kent diverse vertrouwde Pearle winkelelementen en er is veel aandacht voor scherp geprijsde monturen. Het vaste Pearle-team verwelkomt je graag!

De winkel is al jaren een begrip in Roosendaal. Goede service en deskundig advies staat bij Pearle Opticiens Roosendaal centraal: “We willen echt weten wat onze klanten belangrijk vinden, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing.”

 

Ontvang gratis meer informatie over Pearle Opticiens

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Pearle Opticiens

×