Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: Word ondernemer bij Beleggingspanden-financiering.nl

Beleggingspanden-financiering.nl is specialist in de financiering van verhuurd onroerend goed, vooral commercieel o.g. en woningen. “Wij bieden voor deze categorieën veel scherpere voorwaarden dan de banken, waardoor er veel meer mogelijk is”, aldus franchisegever Mr Tim van Zoonen. “Wij kunnen dit bieden dankzij onze exclusieve partnerships met verschillende grote nationale en internationale geldverstrekkers. Dit is niet zonder gevolgen gebleven: inmiddels behoren wij tot de top 3 in deze ‘buy to let’ markt. Echter, ons huidige team van vijftien franchisenemers is te klein om aan de grote vraag te voldoen. Daarom zijn wij op zoek naar franchisenemers, die beschikken over goede communicatieve en commerciële vaardigheden.

Door uitgebreide marketingcampagnes en door ons netwerk worden veel financieringsaanvragen gegenereerd die worden doorgegeven aan de franchisenemers. De franchisenemer legt contact met de aanvrager, beantwoordt de eerste vragen en doet de aanvrager een aanbod. De franchisenemer verzorgt het gehele traject met deels gebruikmaking van de backoffice van Beleggingspanden-financiering.nl.

De instapdrempels voor de franchisenemer zijn laag: de ondernemer werkt vanuit huis en kan gebruikmaken van het representatieve hoofkantoor in Baarn. Omdat er alleen gewerkt wordt in opdracht van zakelijke beleggers is de WFT niet van toepassing en hoeft de franchisenemer dan ook niet te beschikken over bepaalde diploma’s. Ook kan de franchisenemer een beroep doen op de backoffice van Beleggingspanden-financiering.nl waar alle kennis van de financieringsmarkt aanwezig is. Iedere franchisenemer wordt een interne training van 12 weken aangeboden.

×