Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Anne&Max vestiging in Den Bosch

Anne&Max opent binnenkort zijn 21e vestiging in Den Bosch. Er is gekozen voor een karakteristiek pand aan de Oude Dieze 25. Het pand ligt aan het water en beschikt over een werkkamer op de eerste verdieping.
Rob & Laura

Ondernemer Rob Kunstt zal de nieuwe vestiging gaan leiden. Rob heeft een voorliefde voor eten en drinken. Dit heeft mede tot de beslissing geleid om te ondernemen bij Anne&Max. Rob’s partner, Laura Sauvé, ondersteunt hem in het voortraject en zaal ook meedraaien in de vestiging. Rob & Laura zijn enthousiast om binnenkort te starten.

Oude dieze

De vestiging komt in een uniek pand aan de Oude Dieze. Om het pand heen liggen verschillende vaarwateren. Het pand grenst ook aan natuurgebied de Bossche Broek en het stadscentrum. Naast de huis- en tuinkamer zijn er ook werk- en vergaderruimten beschikbaar. Als het mooi weer is kunnen de klanten ook op het terras zitten.

Meer dan een glimlach

Anne&Max richt zich op huisgemaakt, bio, vers en gezond eten. Ze bieden naast ontbijt en lunch ook borrels en high tea aan. Anne&Max heeft nauw contact met de producenten. Het behoud van mens en natuur staat hoog in het vaandel bij de produceten. Zo planten zij bomen en wordt de voetafdruk verlaagt. Ook wordt er samengewerkt met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Ondernemen bij Anne&Max

Anne&Max blijft, ondanks de coronacrisis, groeien. Ze zijn nog steeds op zoek naar ondernemers die graag een vestiging willen beginnen. Lijkt ondernemen bij Anne&Max jou wat of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan gratis onderstaand formulier in.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Anne & Max![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×