Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe bewustwordingscampagne Livera

01 oktober 2019
Livera start vandaag met de nieuwe marketingcampagne ‘Je lijf verandert, dus je BH ook’. Uit kwalitatief onderzoek is opnieuw gebleken dat veel vrouwen niet de juiste BH maat dragen.

Je lijf verandert, dus je BH ook

8 op de 10 vrouwen draagt een verkeerde BH maat. Het menselijk lichaam is voortdurend in ontwikkeling, maar veel vrouwen zijn zich er niet van bewust hoeveel invloed dat heeft op hun BH maat, en passen hun BH maat niet aan.

Het onderzoek

Op een zonnige zaterdagmiddag in Utrecht Hoog Catharijne vroeg Livera aan vrouwen in een speciaal ontwikkelde paskamer het hemd van het lijf. En was één van de Livera experts aanwezig om de vrouwen op te meten. En wat blijkt? Er is nog veel onwetendheid over het belang van de juiste BH maat. Hieronder enkele quotes van vrouwen die opgemeten zijn:

  1. “Ik gok altijd mijn maat en kijk dan of het past”.
  2. “Ik heb al mijn hele leven dezelfde BH maat. Ik heb sinds mijn eerste BH, rond mijn 13e nooit meer gemeten”.
  3. “Een verkeerde maat, dat kan toch geen kwaad”.
  4. “Ik weet zelf het beste mijn BH maat, ik heb deze maat al jaren”.
  5. “Als ik een BH ga kopen, kijk ik alleen maar naar de cupmaat”

Een vrouwenlichaam kan veranderen door allerlei oorzaken. We worden zwanger, komen aan, vallen af en worden ouder. Dit heeft invloed op ons lijf. Ondanks deze veranderingen blijven veel vrouwen dezelfde BH maat dragen. Maar als je lijf verandert, verandert je BH ook.

De medewerksters van Livera proberen vrouwen van de juiste maat, merk, pasvorm en het beste advies te voorzien. Een BH met een goede pasvorm voelt namelijk niet alleen fijner, het staat ook mooier en kan klachten aan schouders of rug voorkomen.

Speciaal voor de vrouwen die twijfelen aan hun BH maat biedt Livera nu een actie; vrouwen kunnen hun maat laten opmeten, en ontvangen 20% korting op BH’s van Chantelle, Passionata, Livera en Femilet.

×