Nieuwe bezorgservice Ekoplaza zorgt voor landelijke dekking

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Supermarktformule Ekoplaza gaat binnenkort landelijke thuisbezorging introduceren. Het bezorgen zal in samenwerking zijn met PostNL. Wanneer er een klant een bestelling plaatst, zal deze doordeweeks in de avond bezorgd worden.

De klant krijgt 2 uur voor de bezorging een sms met de status van de bestelling. De boodschappen zullen in een vershoudbox verstuurd worden. Dit zodat producten die gekoeld moeten worden ook vers blijven.

Erik Does, algemeen directeur Ekoplaza, laat op Distrifood.nl weten erg tevreden te zijn met de samenwerking. “We zijn erg blij dat we met een betrouwbare onderneming als PostNL de samenwerking zijn aangegaan en op deze manier de gezonde leefstijl voor iedereen in Nederland nog toegankelijker kunnen maken.”

Carlos Medes Aguiar, commercieel directeur van PostNL, laat op zijn beurt ook weten blij te zijn. “Steeds meer consumenten bestellen online levensmiddelen, van kruidenierswaren tot verse producten. Met ons netwerk en onze speciale koelbox kunnen we alle biologische boodschappen bij de klanten van Ekoplaza landelijk thuisbezorgen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website