Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Bruna in Rijswijk

18 januari 2019
In het Rijswijkse winkelcentrum In de Bogaard is de Bruna vestiging, die daar al zat, verhuisd naar een betere locatie en heeft inmiddels zijn deuren geopend. Meer ruimte, overzichtelijker en nog prettiger om te bezoeken zijn de richtpunten voor de inrichting. Hierbij is de nieuwe vorm van presentatie belangrijk. Hierbij wordt het assortiment per thema ingedeeld. Naast de boeken en tijdschriften zal de klant hier ook een aantal reisproducten bij elkaar gepresenteerd zien. Hier vallen onder andere poncho’s, kofferlabels en een naaigarnituurtje onder.

“Naast de andere vorm van presenteren van het assortiment heeft deze winkel zoveel leuke extra dingen voor de klant. Centraal staat bijvoorbeeld een prachtige leestafel, om even rustig aan te zitten. Onze kinderhoek is twee keer zo groot als voorheen. Boeken, tijdschriften, knutselassortiment en speelgoed staan bij elkaar en er is ook een krijtbord waar de kinderen mee kunnen spelen”, aldus winkelmanager Natascha Hijmans.

Inrichting verbeterd

Het uitbreiden van de kinderhoek en de thema gerichte indeling zijn niet de enige aanpassingen. Er is overal duidelijk aangegeven waar de soorten producten te vinden zijn en de verlichting is verbeterd. “Alles is sfeervol en prettig ingericht. We hebben goed naar onze klanten geluisterd en zijn dan ook heel benieuwd naar alle reacties. Deze nieuwe Bruna is niet zomaar een boekhandel, het is een echte belevingswinkel. Top dat we nu zoveel extra’s kunnen bieden. Als ik binnen kom lopen, ben ik zo trots!”, aldus Natascha

×