Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Blokker neemt BCC-winkels over en krijgt nieuwe CEO

Vanaf 1 oktober is Jeanine Holscher de nieuwe CEO van Blokker. De huidige CEO, Michiel Witteveen, blijft CEO bij moederbedrijf Mirage Retail Group. Een andere ontwikkeling van Blokker is dat moederbedrijf Mirage Retail Group 62 BCC-winkels heeft overgenomen van Fnac Darty.
Nieuwe CEO

Als nieuwe CEO zal Holscher zich richten op de ‘turn around strategie’ die Blokker winstgevend moet gaan maken. Voorheen werkte Holscher bij Mirage Retail Group, waar zij in 2018 is gaan werken. In het verleden was Holscher CEO van Big Bazar, dat Hans Danhof gaat overnemen als nieuwe CEO. In 2019 trad ze toe tot de raad van bestuur van Mirage Retail Group, waar ze sinds vorig jaar COO is.

“Ik ben trots op wat Jeanine samen met de anderen uit de organisatie in korte tijd heeft gerealiseerd om Mirage weer op weg naar winstgevendheid te krijgen. Blokker is bij Jeanine in goede handen om de volgende stappen te zetten”, aldus Witteveen.

Overname BCC-winkels

Mirage Retail Group heeft 62 BCC-winkels overgenomen. Fnac Darty, waarvan de winkels zijn overgenomen, zegt alle vertrouwen te hebben dat BCC als onderdeel van Mirage Retail Group een goede toekomst tegemoet gaat. CEO van BCC, Herman Bramer, zegt: ‘’Wij zijn erg blij met de nieuwe ontwikkeling. Door de overname kunnen we ons verder ontwikkelen en BCC en Blokker vullen elkaar goed aan.”

×