Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe country manager Lekkerland

Vanaf 31 december 2018 treedt Henk-Jan Peterse terug als country manager van Lekkerland Nederland. Peterse zal worden opgevolgd door Freek van Beek. “Ondanks de overwinning op zijn ziekte, laat Henk-Jans huidige gezondheidssituatie hem niet toe zijn rol als country manager te continueren. Ik wil Henk-Jan bedanken voor zijn jarenlange inzet, betrokkenheid én onze samenwerking. Hij zal Lekkerland in de toekomst blijven supporten met zijn kennis en ervaring”, aldus Patrick Steppe, chief executive officer van Lekkerland Groep. Met het terugtreden van Peterse zal Freek van Beek (46) benoemd worden tot nieuwe country manager Lekkerland Nederland. Dit blijkt uit een artikel van Foodclicks.

Kwaliteiten

4 jaar geleden begon Van Beek in Nederland bij de Lekkerland formule als lid van het management team en als  directeur inkoop en category management. “Ik ben zeer verheugd dat Freek de verantwoordelijkheid voor Lekkerland Nederland op zich neemt in de rol van country manager. Freek, die het bedrijf goed kent, heeft alle kwaliteiten en ervaring die nodig zijn om deze rol goed te kunnen vervullen”, aldus Steppe

Totdat er een opvolger benoemd is zal Van Beek ook verantwoordelijk blijven voor de inkoop en category management.

Gemak

Lekkerland Groep is een full service conveniencespecialist in Europa voor alle winkelformules die consumenten gemakkelijke consumpties voor onderweg bieden. De klanten bestaan onder meer uit tankstations, kiosken, bakkerijen, voedingsretailers, fastfoodketens en tabak- en gemakszaken. In het boekjaar 2017 bedroeg de omzet van de Lekkerland Groep 12,8 miljard euro.

×