Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Directeur Category Management voor Intergamma

Op 1 april zal Lennart Kuijper starten met zijn nieuwe functie als Directeur Category Management van Intergamma. Hiermee is het managementteam van het commerciële gedeelte van de organisatie compleet. Dit meldt Retailnews.

Kuijper werkte hiervoor bij Holland & Barrett. Hij was hier sinds 2018 Director of Trading op Interimbasis. Tussen 2010 en 2013 deed hij al ervaring op in de Nederlandse doe-het-zelf-branche, in deze tijd was hij Head of Buying bij Praxis. Hierna heeft hij nog drie jaar gewerkt bij de doe-het-zelf-keten B&Q in het Verenigd Koninkrijk. Hij was ook nog actief bij HEMA en Super de Boer. Kuijper zal bij het moederconcern van de ketens Gamma en Karwei verantwoordelijk worden voor de verdere invulling van de category management organisatie.

Kort geleden nam Ron Kloos na 26 jaar in dienst zijn afscheid van Gamma. In 1992 trad hij in dienst bij Intergamma en vulde hij verschillende functies op de inkoopafdeling. In 2000 werd hij benoemd tot Formuledirecteur van Karwei. Vanaf 2007 ging hij door in deze functie bij zusterketen GAMMA. Sinds begin januari heeft Intergamma al een nieuwe Formuledirecteur voor Gamma, Cora Kleinhout. Ze deed eerder al ervaring op in de doe-het-zelf-branche bij Maxeda, hier was zij tussen maart 2010 en november 2011 Marketing Directeur van Praxis. Lees meer hier over.

In 2018 werden al een nieuwe Chief Operating Officer, Chief Commercial Officer en Chief Financial Officer aangesteld.

Over Intergamma

Intergamma is de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en KARWEI. Met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België. In Europa hoort de organisatie bij de 15 grootsten.

×