Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe directeur Intratuin

De raad van commissarissen van Intratuin heeft Peter Paul Kleinbussink benoemd tot algemeen directeur. Kleinbussink wordt daarmee de opvolger van Henk Sterk, die enige tijd geleden vertrok bij de tuincentrumketen. Dit liet een woordvoerder van Intratuin weten aan Retailnews.

Peter Paul Kleinbussink zal per 1 december 2014 aan de slag gaan bij Intratuin. Op dit moment wordt de retailer geleid door een interim-directie bestaande uit twee man. Binnen de organisatie wordt Kleinbussink verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, het verder verstevigen van de marktpositie en voor de strategische- en formuleontwikkeling van Intratuin Holding.

Kleinbussink komt over van Ranzijn tuin & dier, waar hij sinds 2010 de functie van algemeen directeur bekleed. Voordat hij bij Ranzijn tuin & dier terecht kwam was hij werkzaam als algemeen directeur van Life & Garden, waar hij tevens medeoprichter van was. Daarnaast was Kleinbussink in het verleden ook al werkzaam voor Intratuin. Tussen 1990 en 2000 was hij werkzaam in diverse functies bij de retailer.