Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe eigenaar brengt frisse wind bij Kwalitaria Délifrance Delden

Hoewel Remco Banda bijna elders een Kwalitaria had geopend, koos hij uiteindelijk voor de vestiging in het Twentse Delden. Op 1 maart werd het officieel: Remco is nu de trotse eigenaar van Kwalitaria Délifrance Delden. Hij kijkt ernaar uit om alle inwoners van Delden te ontmoeten.

Na zeventien jaar lang zijn eigen bruin café te hebben gerund, vond de 44-jarige Hengeloër Remco Banda dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Die vond hij bij Kwalitaria: “Ik was erg gecharmeerd van de formule, dus besloot ik contact op te nemen. In eerste instantie was ik geïnteresseerd in een andere vestiging, maar toen ik hoorde dat deze locatie in Delden beschikbaar was, hoefde ik niet lang na te denken. Het is een fantastische locatie, en de combinatie met Délifrance sprak me enorm aan.”

Een Ware Horecaman

Met Remco aan het roer is de zaak in goede handen. “Tijdens een bijbaan op jongere leeftijd ontdekte ik dat ik de horeca veel leuker vond dan mijn opleiding tot laborant. Ik heb mijn opleiding afgerond, maar koos uiteindelijk toch voor de horeca. Ik heb gewerkt in diverse gelegenheden, waaronder een eetcafé, een steakhouse en een zalencentrum, voordat ik besloot om mijn eigen kroeg te beginnen in Hengelo. Dat heb ik zeventien jaar lang met plezier gedaan.”

Er is al veel werk verzet in Delden: “We hebben het assortiment vegetarische gerechten aanzienlijk uitgebreid,” vertelt Remco. “En we werken eraan om ons aanbod van lekkernijen voor bij de koffie te vergroten. We willen benadrukken dat we er zijn voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een lunch met verse Délifrance broodjes, een heerlijke Kwalitaria friet met een snack, burger of kipsaté, of gewoon een kopje koffie of een ijsje.”

Uitgebreidere Openingstijden

Remco kijkt uit naar het voorjaar. “We hebben een groot terras met een prachtige beuk die al 150 jaar oud is. Gasten kunnen hier tijdens de zomer extra lang genieten: vanaf 1 april zijn we van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 20.30 uur en op zondag van 12.00 tot 20.30 uur. En voor wie liever thuis van onze lekkernijen geniet, bezorgen we elke dag aan huis.” Het team van Kwalitaria Délifrance kan nog wel wat versterking gebruiken. Remco nodigt geïnteresseerden uit om langs te komen voor meer informatie over een (bij)baan.

Het is duidelijk dat Remco, als kersverse ondernemer, niet stilzit en van aanpakken weet. “Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk ernaar uit om snel alle buurtbewoners te ontmoeten.” Hij voegt eraan toe: “Houd onze social media-kanalen in de gaten voor smakelijke openingsacties, want ik vier de overname graag samen met jullie!”

 

Van talent naar eigen tent!

Kwalitaria zoekt enthousiaste (startende) ondernemers. Heb jij ervaring in de horeca/foodservice, een hands-on mentaliteit, ben je altijd gastvrij en beschik je over voldoende eigen vermogen? Neem dan contact met ons op d.m.v. onderstaand formulier!

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×