Nieuwe eigenaar Plantage Benissimo

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


In augustus dit jaar kondigde boekhandelaar Hubert van Belois, voorheen eigenaar van Plantage Benissimo, met spijt aan faillissement te hebben aangevraagd. Diezelfde maand werd dit faillissement bevestigd. Nog geen twee maanden hierna kan met plezier worden gemeld dat Plantage Benissimo, met een nieuwe eigenaar en onder de naam Maximus, opnieuw opengaat.

Afgelopen week heeft Caroline Penterman-Visser vol vertrouwen getekend voor de samenwerking met de formule Plantage InkoopPartners, de inkoopcombinatie van Retail Development Company (RDC). “Ik heb gekozen voor de inkoopcombinatie van RDC vanwege de veranderingsbereidheid en het verkennen van commerciële mogelijkheden in boekhandelsland. Daarnaast biedt RDC een goed platform voor contact met collegaboekhandels”, aldus Caroline Penterman. Hubert van Belois zal de komende maanden de nieuwe eigenaresse hierbij ondersteunen.

Plantage InkoopPartners zijn regionale (assortiments-) boekhandels met deskundig advies en passie voor boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorbenodigdheden en cadeauartikelen; voor iedereen die zichzelf of een ander wil verwennen.

dinsdag 6 november 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.