Nieuwe eigenaar voor Multicopy Weert

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Henk Kroon heeft Multicopy Weert overgenomen van Math Fredrix. Fredrix heeft jarenlang succesvol het bedrijf gerund, maar door de lange recessie is er verandering nodig. Kroon is al eigenaar van Multicopy-vestigingen in Eindhoven en Asten. Naast de overname vindt er ook nog een naamsverandering plaats: Multicopy Weert wordt Multicopy The Communication Company.

Fredrix is blij met de voortzetting van Kroon: “Ik ben ervan overtuigd dat het goed is voor iedereen en zeker ook voor mijn oude klanten. Ze houden de kwaliteit, betrokkenheid en service, maar krijgen daar veel nieuwe diensten bij.” De bestaande activiteiten, drukken en printen, wordt uitgebreid met de diensten advies en design. Het advies is middelen onafhankelijk. Er wordt niet alleen drukwerk geadviseerd, maar ook digitale communicatie.

Het brede aanbod voor communicatieoplossingen is te danken aan de combinatie van de drie vestigingen van Kroon en de landelijke Multicopy organisatie. Het team van Kroon bestaat grotendeels uit jonge professionals die gesteund worden door de landelijke organisatie van de franchiseformule. Multicopy verzorgt met circa 70 vestigingen de communicatie van ongeveer 50.000 midden- en klein bedrijven.

Foto door: Robert Aarts

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.