Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe eigenaar voor Van Bruggen Adviesgroep

Franchiseformule Van Bruggen Adviesgroep is volledig overgenomen door Pieter van Tuinen. Pieter van Tuinen was al sinds 2008 algemeen directeur van de franchiseformule en bezat al de helft van het bedrijf en heeft nu de andere helft van de formule van oprichter Hans van Bruggen overgekocht, dit meldt Amweb.

Van Tuinen had in 2012 de helft van de formule gekocht van Hans van Bruggen. Van Bruggen was in 2011 teruggetreden uit de directie.  Van Bruggen Adviesgroep heeft 60 zelfstandige vestigingen

Hard gegroeid

“Van Bruggen Adviesgroep is de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft de ambitie om verder te groeien. Naast de investeringen in Van Bruggen Adviesgroep wordt er door het moederbedrijf ook geïnvesteerd in diverse online concepten: Reisverzekering.nl, Autoverzekering.nl, Hypotheek.nl en Hypotheekadvies.nl. Het geloof in de toekomststrategie van VBA en haar zusterondernemingen heeft mijn wens versterkt om de oud-aandeelhouder volledig uit te kopen om zodoende de slagkracht en de voortvarendheid optimaal te kunnen sturen”, aldus van Tuinen tegen Amweb.