Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe eigenaren Belisol Twente gaan voor een zonnige toekomst

Sinds kort staan Dennis Ter Beke en Thijs Visschedijk aan het roer in Belisol Twente. Twee neven met ieder hun eigen achtergrond, maar een gelijklopende visie voor de Twentse vestiging van Belisol. Door hun krachten te bundelen, willen ze Belisol Twente naar een hoger niveau tillen.
One-stop shop

“Een van de relevantste trends binnen de bouwsector is dat klanten op zoek zijn naar een partner die hen volledig kan ontzorgen. Ze willen professioneel advies, maatwerk, een snelle levering en simpelweg een totaaloplossing. Daarnaast is Dennis ook eigenaar van een ander bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame oplossingen voor particulieren. Ikzelf heb jarenlange ervaring in de kozijnenwereld. Die synergie is de ideale basis voor een complementair aanbod in de verduurzaming van woningen”, aldus Thijs.

Showroom als sterkte

Het nieuwe, complementaire aanbod is niet het enige onderscheidende vermogen van Belisol Twente. Ook voor de overname stond de Twentse afdeling al stevig in de schoenen tegenover concurrenten, vindt Thijs: “Belisol Twente is de enige verdeler van ramen en (schuif)deuren in de regio die over een showroom beschikt. Dat is een grote meerwaarde voor klanten. We kunnen hen ontvangen, gericht advies geven en écht laten kennismaken met onze producten. En indien gewenst, geven we hun meteen een prijsindicatie mee. Zo hebben ze een duidelijk en realistisch beeld van de mogelijkheden.”

Toekomstplannen

In het ‘nieuwe’ Belisol Twente zal Thijs instaan voor de dagelijkse leiding en verkoop: “Ik kom zelf uit een ondernemersfamilie, dus ik weet hoe het is om een eigen bedrijf te runnen en me daar ook verantwoordelijk voor te voelen. Ik kijk dan ook enorm uit naar wat de toekomst zal brengen. En die is veelbelovend, want we hebben heel wat plannen in petto. Zo zullen we onder meer de showroom opfrissen en de huidige systemen digitaliseren, zodat we klanten nog beter kunnen begeleiden bij hun zoektocht. De bedoeling is om een flinke groei te realiseren voor Belisol Twente en de klant een kwaliteitsvolle ervaring te geven van begin tot einde.”

Belisol is op zoek naar ondernemers die graag een eigen vestiging willen beginnen. Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie? Vul dan gratis onderstaand formulier in.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Belisol![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×