Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe eigenaren voor Kwalitaria in Woerden

Wie in de afgelopen maand een frietje, burger of maaltijd bij Kwalitaria En Route in Woerden heeft gehaald, heeft ze misschien al gezien: de nieuwe eigenaren Dong en Mimi. En dat is niet de enige vernieuwing voor de cafetaria. De zaak is volledig verbouwt en binnenkort wordt gestart met een bezorgservice.

 De cafetariawereld is niet onbekend voor Dong en Mimi, die zelf in Capelle aan den IJssel wonen. “In onze studententijd hielpen we bijna elk weekend in de cafetaria van onze families, dus we kennen het reilen en zeilen binnen de branche.” Nu is het tijd voor een eigen zaak voor het ondernemersduo. “Toen de kans zich voordeed om de bestaande Kwalitaria vestiging in Woerden over te nemen, hoefden wij niet lang na te denken.”

Verbouwing en bezorgservice

Voordat de winkel begin april werd heropend door de kersverse ondernemers, is de inrichting en de buitenkant volledig aangepakt. “Alles is verbouwt naar de nieuwste Kwalitaria stijl. Een tikkeltje industrieel, maar wel warm en sfeervol, en met veel groene details”, vertellen Dong en Mimi over het nieuwe interieur. “Echt een verbetering qua uitstraling.”

Ook nieuw is de mogelijkheid om afhaalbestellingen online te bestellen via de website van de cafetaria. “Binnenkort komt daar ook een bezorgservice bij. Op die manier willen we voldoen aan de wensen van onze gasten”, vertellen Dong en Mimi.

Kans op gratis friet

Om de heropening te vieren hebben Dong en Mimi een lekkere winactie voor alle gasten. “De komende tijd geven we wekelijks één maand gratis friet weg. Met het kanslot dat je bij een bestelling ontvangt, kun je direct checken of je gewonnen hebt.”

Eén ding is zeker, aan enthousiasme ontbreekt het Mimi en Dong niet. “We kijken ernaar uit om de gasten te voorzien van al het lekkers dat we als Kwalitaria te bieden hebben, van traditionele snacks tot rijkelijk belegde burgers en verantwoorde keuzes. We hopen alle buurtbewoners snel te ontmoeten.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×