Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Family-vestiging Saendelft

Op 31 januari 2019 hebben Yan en Sabrina hun Family-vestiging in Saendelft geopend. De oude snackbar ‘De Saen’ is hiermee volledig omgebouwd naar de Family-formule.

De Saen is al sinds 2010 actief en richt zich op producten die typerend zijn voor het eethuis als de Chinese keuken. Zij brengen deze werelden samen en verzorgen salades en burgers volgens de Family-stijl. De ondernemers hebben ervoor gekozen om hun Chinese afhaal wel te behouden.

“Wij zijn een cafetaria en Chinese afhaal ineen. De Chinese gerechten zijn bij ons dan ook echt lekker, omdat we een traditionele Chinese keuken hebben. Dit is gewoon goed eten”, aldus Yan.

Buurtnaam

“Bij ons in de wijk zijn wij als een familie van elkaar. Family past dus heel goed”, aldus Yan. Yan en Sabrina verwerken het belang van hun wijk in de naam van hun onderneming. Zij kozen ervoor om niet de stadsnaam Assendelft, maar de buurtnaam van de vestiging ‘Saendelft’ erin te verwerken.

Inspiratie door Foodmaster-franchisenemer

De ondernemer Yan is via een andere franchisenemer bij de Family-formule terechtgekomen. Franchisenemer van Foodmaster King Lao, meneer Lao, heeft Yan geïnformeerd waarna hij contact kreeg met het formulehuis FHC Formulebeheer.

Yan en Sabrina hebben al eerder een Family-vestiging gehad in Heerhugowaard. Deze Family-vestiging is doorgezet naar een andere ondernemer, maar in 2019 is Yan weer teruggekeerd naar de formule.

×