Nieuwe Fit20 studio geopend in Voorburg

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jeroen Harteveld, professioneel fit20 personal trainer uit Rijswijk, opende op 14 september jl. zijn tweede fit20 studio in Voorburg. De Voorburgse studio van franchisenemer Harteveld is de 54e Nederlandse fit20 onderneming.

Harteveld ziet in de opening van zijn tweede vestiging een nieuwe uitdaging: “In de afgelopen twee jaar heb ik in mijn studio in Rijswijk gezien welke positieve impact fit20 heeft op mijn klanten.” De franchisenemer, die zelf altijd sportief is geweest merkte toch verschil na zes maanden trainen bij fit20. Harteveld ontvangt ook veel klanten in zijn studio met bijvoorbeeld chronische (rug)klachten die na een intensieve periode van trainen weer kunnen hardlopen of 18 holes kunnen lopen.

Bij vragen over ondernemen, reclame, administratie of een aanpak voor een specifieke klant, kan de personal trainer altijd terugvallen op de organisatie of op ervaren collega’s. “Daar waar mijn klanten merkbaar sterker worden en energie krijgen van hun maattrainingen, zo word ik sterker als ondernemer en persoonlijk begeleider. Dat is een fijn gevoel.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.