Nieuwe formule in de food; The Tosti Club

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ongeveer twee jaar geleden is ondernemer Jacco Heijkoop begonnen met The Tosti Club, welke inmiddels 3 vestigingen heeft geopend. Ook is de eerste franchisevestiging geopend in een tankstation aan de A59. Binnenkort zullen er ook vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en Den Bosch worden geopend. Het doel is om het aantal franchise locaties flink te laten groeien.

“Wij zijn niet de nieuwe hamburger, omdat tosti’s hot zijn, wij hebben gewoon de lekkerste Tosti’s” zegt oprichter Jacco Heijkoop. Deze tosti’s zijn ook niet wat men tegenwoordig vaak ziet. “We zijn allergisch voor grillstreepjes”, zegt Heijkoop. De tosti’s worden volgens traditionele wijze bereid, in de pan, met een even goudbruine kleur.

De recepten zijn volgens Heijkoop ook traditioneel maar uniek. Het brood is 18mm dik wit brood met een geheel eigen verhaal. De zoon van Heijkoop vormt hierin de basis van het brood en de formule. Zijn zoon heeft een grote liefde voor molens en het malen van graan en door zijn beperking is zijn smaak beperkt. Tosti’s heeft hij echter altijd lekker gevonden. 1 + 1 was 3 volgens Heijkoop en hij begon een formule waar het draait om tosti’s, gemaakt met graan van de molen waar zijn zoon werkzaam is. “Ondernemen doe je met een ziel en een waar verhaal. Zoiets ontstaat en dat is niet te kopiëren.” Volgens Heijkoop.

Medio Juli zal de eerstvolgende vestiging in Nijmegen worden geopend.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website