Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Formuledirecteur GAMMA

Vakblad MIX meldt, dat bouwmarktketen GAMMA Cora Kleinhout benoemd heeft tot haar nieuwe Formuledirecteur. Zij is de opvolger van de in november vertrokken Ron Kloos. Kleinhout was vijf jaar lang in dienst bij De IJsvogel Groep. Hier begon zij voor een korte periode als Interim-Marketingdirecteur, hierna was zij vanaf juli 2014 tot afgelopen november Commercieel Directeur.

Ze deed eerder al ervaring op in de doe-het-zelfbranche bij Maxeda, hier was zij tussen maart 2010 en november 2011 marketing directeur van Praxis. Kort geleden nam Kloos na 26 jaar in dienst zijn, ‘in goed overleg’ afscheid van Gamma. In 1992 trad hij in dienst bij Intergamma en vulde hij verschillende functies op de inkoopafdeling. In 2000 werd hij benoemd tot Formuledirecteur van Karwei, vanaf 2007 ging hij door in deze functie bij zusterketen GAMMA.

Onlangs kreeg Intergamma al drie nieuwe directeuren. In september werd Marcello Iacono benoemd tot Financieel Topman, Frans Hartong ging aan de slag als Chief Operating Officer. Een maand later werd Sebastiaan de Jong benoemd tot Chief Commercial Officer.

Over GAMMA

GAMMA is een franchiseformule, de GAMMA-bouwmarkten zijn eigendom van zelfstandige ondernemers, de franchisenemers. De eigenaar van de formule is Intergamma bv. Met de doe-het-zelfformules GAMMA en KARWEI is Intergamma marktleider in Nederland en België. In Europa behoort Intergamma tot de 15 grootsten. De franchisenemers van Intergamma zijn ook de aandeelhouders van Intergamma.

×