Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchise-collega’s voor LMI Nederland

De Leadership Management (LMI) franchise in Nederland heeft er opnieuw twee nieuwe franchise-collega’s bij. De twee nieuwe collega’s zijn Perry Hoogerwerf in Noord-Holland en Kees van der Wal in Flevoland.

Opnemen en opbloeien

Bij LMI zijn ze van harte welkom: Binnen bedrijven bestaat een groeiende behoefte aan managers en directieleden die de groei kunnen controleren en sturen. LMI helpt ze deze slag op een praktische manier te maken.

Franchisegever Edwin Hoek: “Alle collega’s in ons team hebben echt een passie om meetbare resultaten te boeken met mensen en bedrijven. Aan de andere kant zorgen wij ervoor dat onze klanten hun doelen bereiken, waarbij we ze een resultaatgarantie en een meetbaar rendement bieden. Behalve passie zijn commercieel inzicht, resultaatgerichtheid en managementervaring daarom natuurlijk ook belangrijk. Het is mooi om te zien hoe nieuwe collega’s in ons team worden opgenomen en opbloeien. Dat is ook het geval voor Perry en Kees, die beiden hun training hebben voltooid en hun draai al hebben gevonden.”

Over LMI Nederland

LMI begeleidt medewerkers in bedrijven om effectiever te worden en de leiderschapskwaliteiten in zichzelf te ontdekken en te benutten. Gewaardeerde punten van LMI franchise zijn de meetbare resultaten en de ‘training on the job’. Training en begeleiding vindt plaats op locatie tijdens het werk van de cliënt.

Activiteit van de franchiseformule is het breed en doelgericht ontwikkelen van personen en organisaties op het inspirerende vlak van Leiderschap.

Voorwaarden als franchisenemer

Ervaring als consultant, trainer of coach is voor een startende franchisenemer niet nodig, de starterstraining van LMI voorziet aspirant-franchisenemers van alle benodigde competenties.

Om deze rol goed in te kunnen vullen is het wel van belang dat de kandidaat passie ervaart om mensen te helpen ontwikkelen, een praktische en resultaatgerichte houding heeft en de wil heeft om zelf voortdurend te blijven leren en ontwikkelen De aspirant franchisenemer heeft Leidinggevende ervaring en bereidheid om samen te werken met gelijkgestemde collega’s.

×