Nieuwe franchise: Frietfiets

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 21 juni jongstleden heeft de kersverse franchiseformule FrietFiets haar eerste franchisenemer mogen verwelkomen! Mariëlle Kroondijk zal in de regio Enschede Oost-Nederland bedienen met het nieuwe concept.

FrietFiets is een nieuwe franchise formule welke zich erg richt op het duurzaam, biologisch en verantwoord bakken van zelfgemaakte verse friet. Dit gebeurd allemaal op een speciaal gefabriceerde fiets welke tot aan 200 frieten per uur kan produceren. Alle friet wordt op locatie vers gesneden en gebakken. De aardappelen worden vanuit een hand geselecteerde boerderij meegenomen op locatie en zijn volledig biologisch. Naast de friet is ook het gebruikte zout en de mayonaise biologisch en verantwoord.

Dit is ook precies datgene wat de nieuwe franchisenemer Mariëlle Kroondijk zo aantrok tot de formule. Ze was al langere tijd betrokken bij het concept en heeft vervolgens de sprong gewaagd om als ondernemer van een Frietfiets aan de slag te gaan.

Op dit moment heeft Frietfiets de bedrijfsvoering zo ingesteld dat er snel uitgebreid kan worden naar andere regio’s in Nederland. Het doel is om op ieder evenement, feest of gelegenheid een Frietfiets te kunnen faciliteren.

Binnen franchising wordt het concept van lokaal en kleinschalig een product aanbieden steeds populairder. Eerder dit jaar breidde de formule Coffee-Bike (een fiets) al uit naar Nederland, maar ook Kaldi (piaggio) en Frietfeest (snackwagen) hebben kleinschalige mogelijkheden. Daardoor zijn deze concepten beter in staat de consument te bedienen op locatie, zoals bij feesten en partijen.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise